TEKNIK & RAHSIA VIDEO EDITING DENGAN SMARTPHONE

Video Tutorial Yang Mudah, Pantas dan Paling Lengkap Pernah Dihasilkan 

DAPATKAN SEKARANG

DAPATKAN SEKARANG

DAPATKAN SEKARANG

DAPATKAN SEKARANG

WhatsApp Pak Su

"Suka tengok video marketing best best tapi susahnya nak buat editing! nak belajar tak tahu dekat mana.. lecehnya rasa"

Kelas Video Online step by step (tutorial) yang akan membantu anda menghasilkan video anda sendiri hanya menggunakan smartphone dengan mudah, pantas dan lengkap
Lebih dari 12 Video Pak Su sediakan untuk membantu anda hasilkan video dengan mudah walaupun anda tiada pengalaman menghasilkan video sebelum ini. Lebih menarik, anda dapat hasilkan video hanya dengan smartphone anda sahaja pada bila-bila masa.
Pak Su akan berkongsi bagaimana untuk menggunakan modul Power Editing ini dan apa aplikasi yang akan digunakan sepanjang pembelajaran
Pak Su akan berkongsi bagaimana untuk memulakan projek, cara untuk import video dan gambar. Interface dan bagaimana untuk menggunakan applikasi video editing
Bagaimana cara untuk 'Trim' atau proses suntingan sesuatu video dilakukan. Cara menggunkan 'Zooming' dan 'Panning' dan cara untuk kawal level sound di dalam video kita.
Cara menggunakan effect 'clip graphics'. Bagaimana untuk mendapatkan 'clip graphics'. Teknik lajukan video dan cara untuk hasilkan 'slow motion' video. Teknik hasilkan 'reverse effect' dan cara untuk rotate serta mirrorkan video kita
Topik 4 Pak Su akan start sentuh cara nak hasilkan warna yang berbeza untuk video kita dan nampak lebih cantik seperti dalam filem atau tv.
Nak setiap video kita tampil berbeza. Cipta transisi yang berbeza dan mahal didalam video kita. Pak Su akan tunjukkan macam mana untuk dapatkan effect transisi yang menarik  
Topik 6, Pak Su akan sentuh tentang cara untuk hasil 'video in video' dan 'picture in video'. Jadikan video kita lebih unik dengan teknik video in video dan picture in video
MEPERKENALKAN MODUL TERBARU #VMGP
TOPIK-TOPIK DALAM VMGP: POWER EDITING
VIDEO 1: PENGENALAN
TOPIK 1: START PROJECT
TOPIK 2: LAYER UTAMA
TOPIK 3: LAYER UTAMA
TOPIK 4: COLOUR ADJUSTMENT
TOPIK 5: TRANSITION
TOPIK 6: VIV & PIV
Video kita akan tampil lebih menarik dengan penghasilan effect dan overlay yang menarik. Pak Su akan tunjukkan bagaimana untuk dapatkan effect, overlay dan lower third yang menarik untuk video anda
TOPIK 7: LAYER EFFECT & OVERLAY
Bagaimana nak hasil kan text yang menarik, font, create tittle dan teknik penghasilan subtittle yang mudah
Pak Su akan kongsikan bagaimana untuk memasukkan voice over kedalam video kita dan Music background untuk menghidupkan lagi video kita. 
TOPIK 8: TEXT
TOPIK 9: VOICE OVER & MUSIC
Proses terakhir sebelum kita export dan save video kita. Pak Su akan tunjukkan cara untuk touch up, dan export video. berapa size video yang sesuai dan berapa frame rate untuk video kita.
TOPIK 10: TOUCH UP & EXPORT
Anda akan mendapat akses istimewa ke channel 'Telegram' dan Shared Folder 'Dropbox'. Kesemua video tutorial dan BONUS boleh terus di akses, view dan download menerusi Telegram dan Dropbox.
Lebih Muda dan Pantas
AKSES YANG SANGAT MUDAH

BONUS!!

EXRA VIDEO KHAS UNTUK ANDA!!
BONUS 1: TEKNIK GREEN SCREEN
BONUS 2: CIPTA PIC/CTA FRAME
BONUS 3: LUBUK MUSIC NO COPYRIGHT 
BONUS 4: CARA UNTUK BUAT SCROLLING TEXT (COMING SOON)
BONUS 5: CIPTA ANIMATION POWERFUL INTRO (COMING SOON)
BONUS 6: CARA UNTUK BUAT VIDEO IMAGE (COMING SOON)
BONUS 7, BONUS 8, DAN BANYAK LAGI VIDEO BONUS AKAN TERUS DIUPDATE!!
BONUS KHAS: GROUP SUPPORT UNLIMITED

Tuan-tuan dan puan-puan, 

VMGP: Power Editing masih lagi di fasa pra-pelancaran. Masih banyak video yang sedang Pak Su usahakan untuk dimasukkan ke dalam modul VMGP Power Editing

 
Khas untuk anda yang dapatkan VMGP Power Editing sekarang, 
Pak Su akan berikan anda full akses kepada semua modul Pak Su dengan potongan harga istimewa!!
 
Setalah modul ini lengkap, dan dilancarkan secara rasmi, Modul ini Pak Su kembali kepada harga asal

 

JOM DAPATKAN VMGP POWER EDITING PADA HARGA PELANCARAN SEKARANG
SERTAI KOMUNITI #VMGP DAH HASILKAN VIDEO ANDA DENGAN TEKNIK YANG MUDAH HANYA DENGAN SMARTPHONE SAHAJA
Jika ada sebarang persoalan, anda boleh terus hubungi Pak Su menerusi WhatsApp dibawah:
#TheFantasticDuo Hakcipta dan design oleh PIN Empire Network
Hakcipta: PIN Empire Network

Whatsapp Pak Su

“... SIAPA NAK BELAJAR CARA MUDAH HASILKAN VIDEO HANYA DENGAN SMARTPHONE JER?”
Pinjamkan saya masa anda 5 minit untuk anda baca rahsia saya selama bagaimana saya hasilkan video sendiri sahaja walaupun guna smartphone jer.

( Psstt, ramai sangka saya guna equipment canggih-canggih, padahal saya pakai smartphone je. Hehe)

Anda seorang owner produk /usahawan yang menggunakan media sosial di internet bagi pemasaran produk / servis anda. Sudah pasti anda seringkali melihat iklan-iklan berbentuk video berlegar-legar di FB dan IG kan? Lagi geram dan sakit hati jika iklan tu dari pesaing anda. Ish, tak boleh jadi ni. Terdetik dalam hati anda “ Aku pun kena buat video macam dia ni, kalau boleh lagi cantik, baru lah rare.”

Kalau anda agen/dropshipper produk ataupun agen perkhidmatan seperti insurans, takaful, hartanah dan sebagainya. Anda perlu cipta kelainan dalam pemasaran. Salah satu elemen WOW FACTOR sekarang ialah dengan menggunakan video berbentuk penerangan untuk dikongsi kepada bakal pelanggan atau prospek anda.

Jika anda seorang guru / pensyarah, video amat membantu para student dalam memahami sesi pembelajaran. Nak-nak sekarang ni, musim PKP ni kan. Anda rakam video, buat dalam bentuk simple tapi menarik. Letak gambar penerangan semasa video, letak muzik latar. Fuh, memang best la. Budak-budak pun suka. Tapi...

Kalau anda agen/dropshipper produk ataupun agen perkhidmatan seperti insurans, takaful, hartanah dan sebagainya. Anda perlu cipta kelainan dalam pemasaran. Salah satu elemen WOW FACTOR sekarang ialah dengan menggunakan video berbentuk penerangan untuk dikongsi kepada bakal pelanggan atau prospek anda.

Kakitangan Kerajaan, sekarang ni musim PKP. May be kursus – kursus tak boleh dah dijalankan seperti biasa. Salah 1 alternatif cara penyampaian adalah dengan menggunakan video. Anda rakam video dan edit macam anda sedang mengajar dan video tersebut boleh dimuatnaik dalam portal agensi anda bagi tujuan pembelajaran. Tapi : Anda tiada kemahiran buat video itu. Sedih kan? ( Lagi sedih seram bila bos dah keluar arahan untuk sediakan video. Huhu )

Sebelum tu saya nak tanya, adakah anda mempunyai masalah seperti di bawah :
Persoalannya : Bagaimana nak bermula, aku zero pasal video ni!
Persoalannya : Apa apps yang sesuai nak guna? Aku tak tahu
Masalahnya : Aku tak tahu nak buat cam tu, mesti kena modal besar.
Masalahnya : Aku tak tahu nak buat cam tu, mesti kena modal besar.
Jika YA, anda berada di tempat betul kerana...
Nak tak saya tunjuk kan cara untuk hasilkan video-video seperti dibawah?

Saya Mahu Bantu Anda Dengan Pengalaman Dan Kepakaran Saya Untuk Menghasilkan Video Yang Berkualiti Tinggi, Hanya Menggunakan Smartphone Sahaja!

Saya dapat rasakan yang anda gila – gila nak hasilkan video anda sendiri. Tak kira la untuk tujuan pemasaran ke, anda seorang youtuber, nak mengajar ke, nak berkongsi ke, atau saja untuk edit-edit gambar masa anda melancong ke. Pendek kata anda, anda memang dah tak sabar kan? Tapi...

Cabarannya adalah anda :

  • Tak tahu nak bermula

  • Tak tahu nak guna apps apa yang sesuai

  • Tak de modal nak beli equipment mahal-mahal

  • Tiada kemahiran langsung (zero skill) dalam bab video ni

Jadi, persoalannya sampai bila anda nak upah orang buat video untuk anda. Mahal tu sekali kos dia boleh cecah RM500 –RM1000 untuk 1 video. Itu 1, kalau 10 video yang anda nak hasilkan, darab la sendiri ya ( lain lah kalau anda memang duit banyak). 

 

Benda boleh jimat, kenapa nak habiskan duit kan?
 
Saya nak tanya anda ni...

Nampaknya, anda tak sabar – sabar dah.

Buat pertama kalinya, 1 pakej panduan lengkap yang menerangkan langkah demi langkah untuk menghasilkan video yang high quailty hanya menggunakan smartphone.

 

Jika anda betul – betul mahukan satu panduan lengkap, cepat dan mudah bagaimana untuk menghasilkan video, saya syorkan sangat *anda miliki video tutorial hari ini juga sebelum harga dinaikkan kepada harga asal!

“ BETUL KE APA YANG PAK SU NI AJAR? BOLEH PERCAYA KER?”
RM99.00 Sahaja!
Saya Tak Minta Anda Percaya, Tapi Cuba Dengar Apa Kata Mereka Yang Pernah Belajar Dari Saya.
SEKARANG TIBA GILIRAN ANDA PULA UNTUK MENGHASILKAN VIDEO BERIMPAK TINGGI WALAUPUN GUNA SMARTPHONE JERRRRR.
ADA LAGI 1 TAWARAN ISTIMEWA KHAS JIKA ANDA BUAT *PEMBELIAN PANTAS HARI INI!

KOLEKSI VIDEO BONUS BERNILAI RM 2999.00 PERCUMA UNTUK ANDA
Tapi saya tak lah sekejam itu.... 
Anda nak tahu berapa pelaburan yang perlu lakukan untuk miliki pakej VMGP Power Editing ni?
Kalau nak ikutkan dengan effort dan pengalaman, boleh je saya letak harga pergi umrah balik hari.
RM9999
Tak ... Tak.. Tak...
Harga biasa atau omputeh cakap Normal Price,
RM 178.00
Tapi Offer Istimewa, Jika anda mendapatkan panduan pada hari ini, saya bagi diskaun 50%. Jadi anda hanya perlu bayar RM89 sahaja!
KALAU DINILAIKAN SEMUA VIDEO YANG SAYA SEDIAKAN NI LEBIH DARI
RM2000 HARGA DIA! 
(Hahaha... Gelak jahat)
Tapi saya tak lah sekejam itu....
Anda nak tahu berapa pelaburan yang perlu lakukan untuk miliki pakej VMGP Power Editing ni?
Kalau nak ikutkan dengan effort dan pengalaman, boleh je saya letak harga pergi umrah balik hari.
RM9999
Tak ... Tak.. Tak...
Harga biasa atau omputeh cakap Normal Price,
RM 178
Tapi Offer Istimewa, Jika anda mendapatkan panduan pada hari ini, saya bagi diskaun istimewa. Jadi anda hanya perlu bayar RM99 sahaja!

(... Terus terang saya cakap, offer ini tak kekal lama. Saya akan naikkan kepada harga asal bila – bila masa sahaja. *Better grab sekarang)