WhatsApp Kami

ON kan Volume

Hasilkan 'CONTENT ' yang outstanding di Social Media ANDA dengan Digital Poster & Video Animasi!

Bernilai  RM 950

ON kan Volume

Nak tengok portfolio kami?  Klik sini

ON kan Volume

Memperkenalkan

ON kan Volume

WOWW!

 10 design poster exclusive anda dapat,

Video animasi secara PERCUMA pun anda dapat! 

SUPER JIMAT & BERBALOI

TAPI....

kalau tak nak dapatkan pakej poster, cuma nak dapatkan VIDEO ANIMASI sahaja pun boleh

 

Normal Price RM499

Tapi sekarang tengah ada PROMO!

 RM300

sahaja untuk 1 x video animasi

*tertakluk kepada terma dan syarat

FREE VIDEO ANIMASI 
BERNILAI RM499

Biar kami bantu anda hasilkan

Dengan teknik dan strategy 'Digital Branding' yang tersusun, ia akan membantu...

Kenapa nak biarkan orang lain mula dulu?

Jom Jadi yang TERAWAL!

PROMO RAMADAN 2021

DIGITAL POSTER

VIDEO ANIMASI

+

10 X DIGITAL POSTER

Posting anda akan nampak lebih Exclusive & Premium


Social media anda lebih #outstanding dari orang lain


Posting anda mudah memikat mata audience untuk berhenti dan lihat.


Tingkatkan level servis dan bisnes anda


Penjimatan yang banyak bila buat Ads


Content yang lebih kemas macam company-company besar

2021 ni anda pun boleh cipta kelainan dengan 'content' yang jauh lebih menonjol dari orang lain.

Bayangkan, 'bakal client' senang tertarik dan percaya dengan anda bila nampak posting yang lebih tersusun dan sangat-sangat menarik.

Hari ni 'content marketing' dah jadi benda WAJIB. Kalau anda masih 'setia' dengan posting 'ala kadar' anda akan jauh ketinggalan.

• Digital Poster yang menarik
• Video yang berimpak
• Gambar yang memukau

 

Bosan dengan konsep Poster yang sama dan tiada kelainan

Posting di social media tak dapat nak tarik perhatian pelanggan

Produk Premium tapi grafik kurang menarik dan nampak murah

Iklan di poster yang kurang menyakinkan

Tak tahu cara nak tonjolkan produk dan servis di poster

Pesaingan sesama ejen terlalu tinggi, takut kita akan ketinggalan jauh.

 

ANDA USAHAWAN ONLINE?

TEAM LEADER?

FOUNDER ATAU HQ?

FINANCIAL CONSULTANT?

STOKIS ATAU EJEN PRODUK?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tempah SEKARANG!

PORTFOLIO KAMI

ON kan Volume

1 x VIDEO ANIMASI

(PERCUMA)

bernilai RM499 untuk anda yang terawal mendapatkan pakej 'Digital Branding' Promo Ramadan

Tempah SEKARANG!

WhatsApp Kami

HANYA PADA HARGA

RM899

JIMAT RM550!